min outfit idag.




enkelt och skönt ;)

trött

äckligt jävla trött, igår satt och jag philip å spela wow och GTA  hela dagen + natten och då menar jag verkligen HELA! jävla nördar vi är,men seriöst wow va fan roligt när man väl lärt sig det, sen GTA måste ju alla älska :D
idag har jag varit med lovisa och nu sitter och och väntar på min SEGA! älskling:P


gamlisch,(gamal) :P

grymt!

vaknade kvart i 11, fan inte likt mig men aja, låg och myste lite med philip innan jag klev upp. Snacka om att jag hade tråkigt igår, satt inne en fredag lixom, eller ja pappa åkte och hämtade philip kl 22.30 så efter det blev det ju kul. En preson frågade mig om jag är oskuld sv: nej det är jag inte :)


TYP 3ÅR GAMMAL BILD:o

usch

har precis ätit(äckligt j*vla mätt usch), och julia gick hem för typ 40 min sen, va riktigt skönt att få vara med någon man inte varit med på tusen år :) iallafall vi gjorde inte så mycket, pratade lite om allt möjligt sen kolla lite på datan, sen försökte jag plugga lite men julia är ju en riktigt babbel fia hehe ;) så jag orkade inte. Har hänt att det blivit mycket sura mina och några besvikna  men det är privat så jag skriver inte ut något på bloggen...


hej jag har bildbrist!!!

hårfärgning

en person frågade mig om jag färgar håret hemma eller hos frisör,
Sv: jag gör det hemma :)

emmish

kom nyss hem ska strax sätta mig och plugga med min bebis emma, kul att man har typ 2 prov på torsdag och fredag -.-' men som alla vet suuuger skolan så man får ju ta skiten om man inte vill börja IV. aja måste nog också ta något att äta, pussen!


love you

2011-02-20

har vaknat och somnat om hela tiden, kl 7 imorse vaknade jag av att philip var typ as pigg, sen somnade vi om sen har det vart så hela tiden. och vilka hemska drömmar jag har haft då usch. aja ska äta frulle pusspuss

riktigt j'vla gammal bild från när jag var med carro i Rbg på mitt landställe :)

nananana

drar på annas nu, byb bye bitches ;)

sol

ser ut som att det ska bli sol igen!:D fan va skönt. kommer vara ensam hemma från kl 10 till 14 för mamma och pappa ska till stan och handla. F*N VA JAG SKA RÖJA DÅ :D haha nej då. kommer bara ha as tråkigt -.-

skor

mina skor har kommit :D yes! dom var as lätta att gå i och sen var dom skit sköna. Är super nöjd verklige. längtar tills jag kan böja gå ut och gå med dom, är ju sjuk så är ju inte så stor idee att gå ut med dom då.

trött

hej ja jag är trött coolt va. Skoja men jag vaknade precis av att min pappa börja gnälla på mig, kul... eller inte!
iaf ska ta och äta frukost nu sen plugga lite tror jag.


GAMMAL BILD. (hej bild brist)

..

vad jag göra just nu.



och sudden som ligger och vilar efter vilt juckande haha :P

mys outfit.

fyfan va skönt att kunna gå runt såhär utan att tänka på hur man ser ut.


lite stora byxor höhö,lånade mammas :$

möörgon,

fyfan va trött jag är helt sjukt. Jag ser suddigt och mina ögon stänger sig hela tiden. Jag tänkte gå till skolan idag men sen när jag reser mig upp blir allt suddigt och min kropp bara la av så jag ramlade på golvet, så mamma kom och frågade vad jag höll på med, sen kände hon på min panna och tydligen hade jag hög feber. Scary.


haha roligt :D

då jag "dog"

:jo de va så att jag var hemma hos victor hela dagen sen senare mot typ 10 kommer ida,mackan,natascha och anton hem till victor,vi är där en lite stund sen drar vi till affe.och sen blev det lite bråk mellan natascha och affe så hon,mackan och anton drog,

Sen lite senare så fick vi redan på att det var krök hos cissi så jag ,eddy,victor och ida drar dit,affe pallade inte följa,vi kommer dit,och jag börjar med att dricka öl elr vafan det nu va,jag börjar bli lite lullig sen tar jag ngr groggar med ida,men jag hälde i extra mkt sprit i dom så det blev ju jävligt mkt där asså,sen känner jag mig jävligt lullig,sen baxar ida och jag massa smirnoff ice,och tar massa shottar,

senare blev det ju hur jävla vilt som helst pontus ligger på toan och spyr,nisse börjar strippa,joahn skriker så in i helvete och aaa  jag vet inte vad alla höll på med men aa,,cissi bad alla att dra då.så ida,victor,eddy och jag taggar hem till affe igen,sen så hände det en sak så jag börjar slå victor hur jävla hårt som helst och vi tjafsar,och jag blir helt spyfärdig,så jag springer in till toan och ser att jag spyr blod,sen kommer eddy och tar hand om mig och victor kommer sen och säger att han ska ringa ambulansen för jag däcka,

sen så kommer dom och hämtar mig (jag kommer inte ihåg ngt men mamma berätta) och påväg till sjukhustet så dog jag i ambulansen så dom fick stanna och pumpa igång mitt hjärta igen.det slutatde slå flera gånger,i 6 timmar låg jag på intensiven och levde med att ha ngn jävla apparat som pumpade massa blod elr vafan det nu va, sen så flyttas jag till astridlingrens,och ligger där,min puls slog mellan 40-45 och det ska slå mellan 90-100,jag hade mer en 2,5 promille i blodet,om man har 2 så kan man dö helt och hållet.sen vaknar man upp vid 14.00 kanske kommer inte ihåg.

ligger på sjukhuset tills 21.00 sen fick jag åka hem..och allt detta hände för att jag inte ätit ngt under två dar:O det är ju fucking hemskt,jag kan inte fatta att jag varit död.

AJA JAG HOPPAS NI ORKAR LÄSA FÖR DETTA ÄR SANT,JAG KUNDE LEGAT DÖD NU

skrev det här för jätte länge sen på bdb så det är ju lite dåligt skrivet och sånt hehe :P

mysigt mysigt! :)

 hoppas bara på att min hår torkar nu i tid, orkar verkligen inte med mitt hår efter jag duschat, måste he i massa skit i det för att det ska skyddas så mycket som möjligt för att det inte ska slitas ut när jag plattar det. 


en bild innan skolavslutningen i 8:an

saknar mina märsta barn!


haha faan va kul vi hade då, riktiga minnen vi har från den sommaren. när vi ALLTID kollade på film hemma hos mig,sen gick vi typ alltid ner på lekplatsen för att jag skulle kunna röka.
sen när pirre,hannes och alla kom hem till mig så drack vi så mkt så du decka på min soffa,haha glömmer aldrig!

f*n va jag är duktigt :D

eftersom att jag e sjuk så missar jag jättemycket i skolan, och de är ju inte så bra. Så nu har jag jobbat fyran f*cking svåra sidor i matten (STOLT). sen så ska jag läsa lite i fysiken när jag orkar, vilken kommer nog bli aldrig. Hatar verkligen kemi och fysik fattar inget!


bild på min och ida i sommras. SAKNAR!

affären!

ska åka och handla med mami nu. Sen kolla om jag hittar något till mig




min otroligt fina look höhö!

  • Jag har snott en helt platta öl av pappa och trodde han inte skulle märka det ! -.-
  • Innan jag flyttade hit höll jag på att hamna i fosterfamilj i Göteborg.
  • Jag började gråta engång förut när jag såg en tant ramla, för att jag tyckte så synd om henne.(HAHA)!!
  • Jag har gått upp 6 kilo sen jag flyttade hit men ser ändå lika smal ut,(ska gå ner dom där kilona och börjar på måndag)
  • Jag har strulat med "hälften" av mina tjejkompisar när vi varit packade!

schh...!

sängen!!




bild brist.!!

buhu :'(

vart tar alla mina besökare vägen, har ju snart inga kvar haha skoja bara,iaf det går ju inte så bra just nu.Men jag har varken haft ork eller tid är så mkt prov och efter skolan blir jag sjukt trött då orkar jag bara inte. Men det blir bättre med tiden. Just nu är jag med rask,philip och simon ,HC drog nyss. kommer nog inte göra fler inlägg idag så puss på er och jag ska skärpa mig.

.

RSS 2.0